2011. június 13., hétfő

Kiengesztelés - Spoilereső

Sziasztok, kik várnak rám és az új fejire!
Először is a bocsánatotokért szeretnék esedezni, amiért a hétvége helyett hét elején hozom a frisst. Valahogy nem jönnek össze a dolgok; nincs erőm nekiállni, pedig ötletem mindig van -hogyne lenne-, mégis más elfoglaltságaimat helyezem előtérbe. Tudom ki kell alakítanom egy fontossági sorrendet, ezt tervezem is mostanság. Erőt kell vennem magamon, vagy elhagytok... :( Szóval változások lesznek!
Most, hogy kiengeszteljelek titeket felkeltem az érdeklődéseteket: pár spoiler-t szeretnék közölni. Természetesen nem a poén lelövése céljából teszem, hanem hogy elérjem: kíváncsiak legyetek és tudjátok nem hiába vártok.
Lássuk:
1. Már tudom mi lesz utolsó két fejezetben. Az egyikben egy fontos karakter elmegy ( vehetitek halálnak vagy szimpla elhagyásnak, nem mondok konkrétumot ). Már meg is találtam az ehhez a fejezethez kapcsolható dalt, olvassátok a magyar szöveget, ami hozzá van: Avril Lavigne - Goodbye
Ez sok mindent elárulhat. ;)
A másikban a szenvedést látjuk egy hozzá közel álló szemszögéből, aki azért ilyen mert egyedül maradt.
2. Visszajön pár szereplő, aki eddig háttérben volt. Gondolok itt Zoey-ra, Alaric-re, Jeremy-re és Boonie-ra. Kellenek Damon-éknek.
3. Apropó Damon-ék: Dana egy hatalmas titkot őriz, lehet ti is észrevettétek már a kisebb megnyilvánulásaiból és hallgatásaiból. Ezt nem is szándékozik Damon-nel megosztani, mert nincs jelentőse -hitte ezt idáig. Most, hogy Elena eltűnt fel kell fednie ő kit is vesztett el Klaus kegyetlensége miatt.
4. A végén a vámpírok tényleg emberek lesznek! De, hogy milyen áron, arra nem számítanak! A végső csatában csak egyvalaki marad, aki elmondhatja magáról, hogy vámpír!

Remélem örültök és próbálom ma összehozni a következő fejit! :) További szép napot! :)

Amy Bleak

2 megjegyzés:

  1. Húúú...hát eddig sem unatkoztam olvasás közben de ugy látom hogy ezután sem fogok!:) Örülök hogy végre hírt adtál magadról és hogy felcsigáztad az érdeklődésünket ezekkel a kis történetmorzsákkal...remélem nemsokára összeszeded magad és végre megint élvezhetjük a történeteidet!:) Hát akkor nem is szaporítom tovább a szót...örülök hogy írtál végre nekünk és persze nagyon várom a kövit!!:)
    puszi

    VálaszTörlés
  2. Hát jó akkor kénytelen leszek várni szerdáig de kivárom mert tudom hogy megéri!!:) Akkor jó kirándulást, pihend ki magad és lazíts egy kicsit mert ha visszajössz itt kell hogy legyél.:) Most már mi is szeretnénk egy kis kikapcsolódást a Te segítségeddel:D
    puszi

    VálaszTörlés