2011. február 5., szombat

Válaszaim a kérdésekre + Dana kép

Meg szeretném köszönni annak a három embernek, akik vették a fáradságot és kérdeztek. Mit ne mondjak, nem is számítottam másra. Pár lelkes olvasó kérdez, mert őket érdekli a többiek -ha vannak- csak lesnek. Így szokott ez lenni...
Eszter Judit kérdezte:
1. Damon ugye jó fiú marad??( Persze egykét csínytevés azért belefér!:D )
Amy Darkness: Most, hogy Dana visszatért Mystic Falls-ba, Damon nézetei akarva-akaratlanul megváltoznak. Dana olyan dolgokat mesél neki, amik nagy befolyással lesznek a további életére. Mérlegelnie kell a mindent. A kapcsolatát Elena-val és a többi barátjával, valamint az emberekkel. A végén majd rájön, hogy attól, hogy szereti Elena-t, még lehet gonosz... De, hogy ezt követi-e vagy nem az még titok.
2. Lesz 18as jelenet Damon és Elena között?:P
Amy Darkness: Már régen eldöntöttem, hogy írni fogok egy nagyon romantikus fejezetet róluk és ezt be is tartom. :)

Ódra kérdezte:
Zoey benne lesz a második részben? Reménykedek benne hogy a fejléc nem azt jelenti hogy Elenával lesz végig xD.
Amy Darkness: Erre a kérdésre két részletben válaszolnék.
1. Zoey benne lesz a második részben, majd segít Damon-nek egyes dolgokban. A vámpírvadász tapasztalata sokat jelent az elkövetkezendőkben is.
2. Tudom arra vagy kíváncsi, hogy összejönnek-e. Hát erre nincsen tiszta válaszom. Damon-nek most Elena a legfontosabb, de mint már mondtam mindent át kell értékelnie és el kell döntenie mit akar. Mivel Zoey emiatt többször látogatást tesz nálunk, lehet hogy Damon összezavarodik majd...

Stella kérdezte:
1. Mi láthatjuk-e majd az elkövetkezendőkben Jeremy-t, Alaric-ot, Zoey-t, Elijah-t és Bonnie-t?
Amy Darkness: Kezdjük Jeremy-vel, Alaric-kal és Zoey-val. Mind a hármójuk szerepelni fog a következő részben, mindegyikük másért. De fontos szerepük lesz az biztos. Elijah neve szerepelni fog és fel is tűnik, de nem úgy, mint az eredetiben. Más lesz a lényege annak, hogy ő van. Boonie elmenekült és nem is akar visszajönni. Hogy miért tette ezt az kapcsolódik Dana-hoz és a mondához.
2. Ebbe is szóba kerül a hold és a nap átok?
Amy Darkness: Ez egy jogos kérdés, de nem valószínű. Nem szeretném koppintani teljes mértékben a sorozatot. Nálam nem átokról, hanem mondáról van szó. Ami szinte ugyanolyan nagy hatással lesz mindenkire.
3. Milyen Dana, honnan jött és mit akar?
Amy Darkness: Dana hasonlít Damon-re szinte mindenben. De nem olyan érzelmes. 14 évesen elszakították a családjától, emiatt nem kötődik úgy az emberekhez. Számára ők csak ételek és nem is vértasakokból eszik. A célja, hogy elmondja Damon-nek, hogy mi a végzete, mire hivatott. Szeretné észhez téríteni bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Minden ki fog derülni. :)

Mégegyszer köszönöm a kérdéseket és remélem örültök a válaszoknak. :)

Választottam valakit Dana helyére és ő nem más, mint Amy Lee. Természetesen nem hasonlít úgy Damon-re, mint egy ikertestvér, mert ilyen ugye nincs igazából. Próbáljátok Damon-ösebben elképzelni őt. :)

Dana hasonló, mint ez a kép. Szúrós tekintetű, határozott és kemény. Nem egy jókislány...

2 megjegyzés:

  1. Szia!!
    Köszi szépen a válaszokat a kérdésekre.:) Nagyon izgalmasnak ígérkezik a 2. rész.:D Már alig várom.
    A Dana-s kép pedig nagyon állat....:)
    Am a fiú-lány ikrek nem igazán hasonlítanak egymásra. Ismerek egy-kettőt.xĐ
    Na csőő.xĐ

    VálaszTörlés
  2. Szia!Köszönöm hogy válaszoltál a kérdéseimre és már alig várom a folytatást:)
    puszi:)

    VálaszTörlés